FAQ

 • Com funciona myTaste.cat?
  myTaste.cat recull les receptes en català de les pàgines web més importants, a més a més de les receptes dels blocaires que decideixen registrar-se i afegir-les al nostre índex a partir del feed RSS de cada blog. Qualsevol visitant de myTaste.cat pot cercar la recepta que més vulgui mitjançant el nostre cercador i trobarà els resultats de les pàgines web i dels blogs que hi ha a la nostra pàgina. Fent-hi clic visitarà la pàgina o el blog en qüestió i podrà llegir la recepta sencera. En resum, podríem dir que myTaste.cat és un motor de recerca especialitzat en receptes.
 • Per què hauria d’afegir el meu blog de receptes a myTaste.cat?
  myTaste.cat és una altra manera de poder rebre més trànsit al teu blog. Molts dels nostres usuaris entren directament a myTaste.cat per buscar receptes de pàgines web i de blogs.
 • Què és aquest widget que voleu que insereixi al meu blog?
  El widget conté un codi html que ens permet de mesurar el trànsit del teu blog per crear el nostre Top blogs. No cal inserir-lo perquè puguem indexar les teves receptes, però ho has de fer si vols aparèixer a la llista de Top blogs. El widget també conté un enllaç a myTaste.cat mitjançant el qual els teus visitants poden trobar la nostra pàgina més fàcilment.
 • Si afegeixo el meu blog, n’utilitzareu el contingut?
  Fins a un cert punt sí que ho hem de fer. Perquè puguem mostrar bé les teves receptes als resultats d’una recerca, n’utilitzarem part del títol i del contingut, a més a més de la primera fotografia que has publicat. Prenem aquesta informació del feed RSS del teu blog, i el resultat enllaça directament a l’entrada amb la recepta. Mai no n’utilitzem tot el contingut, i els usuaris hauran de visitar la recepta del teu blog si la volen llegir sencera.
 • Si veig que les receptes del meu blog són a la vostra pàgina sense el meu permís, què haig de fer?
  Si trobessis qualsevol material que sigui teu i que hagi estat utilitzat per tercers sense el teu permís, et remetem al que ha publicat el lloc web o blog que conté el teu material. A myTaste, només enllacem a receptes d'altra gent i no podem assumir cap responsabilitat legal respecte als materials publicats en llocs web externs. Per posar-te en contacte amb els responsables d'haver publicat el teu material sense el teu permís, t'aconsellem que facis clic a "Mostra la recepta" al web de myTaste i que busquis la informació de contacte al lloc web al qual et dirigeixi (és a dir, al lloc web que ha publicat el teu material).
 • Si afegeixo el meu blog a myTaste.cat, puc decidir d’abandonar la pàgina més tard?
  És clar, només cal que enviïs un correu electrònic a info@mytaste.cat i fer-nos saber que ja no vols que tinguem indexades les teves receptes.